Handlekurv 0

Ingen flere produkter tilgjengelig

Totalt Gratis
Frakt og rabatter legges til i kassen

Din handlevogn er tom.


BLI MED "HERLIGE HJEM" TIL CAMILLA

Gården på Aurskog – populært bare kalt Millafarm – består av 6 ulike bygg og 7 mål med innertomt. Her bor Camilla sammen med mannen Henrik, sønnen Storm og deres 3 katter.

Selv om familien bor i gårdens hovedhus, har svinestallen alltid hatt en spesiell plass i familiens hjerte.

AV Pernille 04 novmeber 2020

Da de overtok gården var det unike bygget så forfallent at det nærmest var rivningsklart, men med en stor drivkraft og et inderlig engasjement tok paret på seg oppgaven med å renovere stallen. Prosjektet kan sies å være et «work in progress»; et kontinuerlig arbeid ved siden av en hektisk arbeidshverdag og familieliv. Mange arbeidstimer har blitt lagt ned i bygget, som nå brukes som sommerhus, gjestehus og frisone.

Camilla og Henrik har vært opptatt av å bevare de gamle detaljene i svinestallen. Oppe i 2. etasje har det originale
tregulvet fått være i fred, mens de eksisterende veggene kun har fått et strøk med matt kalkmaling fra Pure & Original. Dette tilfører rommet en fin dybde, samtidig som det rustikke uttrykket i treverket og bjelkene fortsatt kommer tydelig frem.

Selv om Camilla henter inspirasjon fra omtrent alt rundt seg, så har hun en forkjærlighet for ting med sjel og historie. Svinestallen danner derfor et naturlig bakteppe for hennes signatur-stil, som bare omtales som «Milla-stilen».

Naturmaterialer som tre, skinn og stein kombineres med metaller som popper mot den sorte bakgrunnen. Moderne design-skatter kombineres med gamle vintage-kuriositeter fra alle verdenshjørner. Det polerte møter det rustikke og røffe. Tilsammen skaper disse elementene et interessant og utradisjonelt uttrykk - en eklektisk miks som kan sies å være selve essensen i Camillas univers.

Belysning er viktig når du velger å gå for mørke vegger. Når det kommer til lamper så blander Camilla designklassikere med lamper som skiller seg ut – som denne vintage ananaslampen og flamingolampen i messing fra Design By Us.