HANDLE FOR 500 KR OG VINN EN DRØMMEHELG I OSLO!

Vår filosofi handler i stor grad om å bringe Milla-universet hjem til deg, men nå ønsker vi å gi deg muligheten til å komme å besøke oss her på Aker Brygge i Oslo! Vi har fått noen utrolige samarbeidspartnere med på laget, hvor den heldige vinneren får en fantastisk gavepakke til en verdi av 10000 kr! Pakken inkluderer et weekend-opphold på Radisson Blu Nydalen, middag for to på Asia Aker Brygge, et antrekk fra Line of Oslo, et innrammet Art Shot fra YellowKorner og selvfølgelig et gavekort fra Milla Boutique!

Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å handle for over 500 kr (eks. frakt) på www.millaboutique.no innen 20.12.17.

.

.

.

WEEKEND-OPPHOLD PÅ RADISSON BLU NYDALEN

Milla har designet både lobby og restaurant på Radissons fantastiske hotell i Nydalen, og her kan du og den du velger å ta med deg nyte helgen i et av deres business class-rom. Radissons innholdsrike frokostbuffet er også inkludert i premien.

.

.

.

MIDDAG FOR TO PÅ ASIA AKER BRYGGE

Asia serverer eksotiske retter inspirert av Sørøst-Asia, og er Milla-crewets favorittrestaurant! Dere vil bli ønsket velkommen med et glass prosecco hver, og du og din +1 vil få dele Asias nydelige Sharing Meny sammen.

.

.

ANTREKK FRA LINE OF OSLO

Line of Oslo ønsker å bidra til at du føler deg ekstra fin under besøket ditt, og stiller med et valgfritt antrekk.

.

.

.

GAVEKORT FRA MILLA BOUTIQUE

Vi gleder oss til å møte deg, og vil selvfølgelig gi deg den spesielle Milla-opplevelsen! Du får et gavekort på 2000 kr som kan brukes i butikken vår – så husk å gjør plass i kofferten til dine nye Milla-skatter!

.

.

ART SHOT FRA YELLOWKORNER

Vi har nettopp utvidet vårt YellowKorner-galleri i 2. etg og gjort plass til enda mer fantastisk fotokunst! Her er det mye fint å se på, og vi byr på et valgfritt limited edition Art Shot med ramme til en verdi av kr 1215,-. Gjelder lagerførte varer.

.

.

BETINGELSER:

Gjelder alle kjøp over 500 kr (eks. frakt) på www.millaboutique.no i perioden 01.12.17 tom. 19.12.17. Hvert kjøp som møter betingelsene gjelder som et lodd i trekningen. Tilfeldig trekning blir foretatt 20.12.17. Vinneren vil bli annonsert på sosiale medier og kontaktet på mail. Eventuelle reiseutgifter til og fra Oslo dekkes ikke av Milla Boutique.

Premien er gyldig til 01.04.18.