TOGO AROUND THE WORLD

Togoen er et verdensvant møbel. I forbindelse med kampanjen vi har i samarbeid med Ligne Roset i november, har vi sjekket ut Togoen sin plass rundt omkring i verden. Hvordan folk fra ulike verdensdeler lever med sin Togo.

_________________

Togo-samlingen til den franske produsenten Ligne Roset, er laget for den ultimate lounge feelingen. Noe som ikke bare har blitt oppdaget av store stjerner som Lenny Kravitz og vokalisten i The Rolling Stones, Mick Jagger, men også blant noen av verdens mest prestisjefylte hoteller, inkludert det berømte Standard Hotel i Los Angeles.

.

Det vi ser er at Togoen kan passe hos de fleste. Med ulike moduler og stoffer kan du skape din variant, i ditt hjem. Ønsker man et rocka preg som vår kjære butikkeier Camilla har gått for, kan man gå for svart skinn eller Alcantara i en mørk farge. Ønsker man noe litt mer nedtonet, men likevel edgy vil hvitt skinn skape den avslappede, men røffe stilen – som Lenny Kravitz har gjort i sine hjem.

_________________

Togoen er Lenny Kravitz sitt favorittmøbel, og han har én variant i hvert av sine hjem. Han sier det er et av hans top 9 must haves - rett og slett fordi den er tidløs, organisk og superkomfortabel.

_________________

Det Togoen har til felles i alle hjem, er dens evne til å skape en avslappet atmosfære. Dens ergonomiske design, med tette skumkonstruksjoner og vattert cover, gjør den både visuelt attraktiv og fysisk innbydende. Det lave setet skaper et visuelt røft men avslappet uttrykk. Man får ikke lyst til annet enn å kaste seg ned i sofaen, og bli der.

.

Ligne Rosets Togo-samling har vært en av verdens mest ikoniske og gjenkjennelige møbelstiler siden produksjonen startet i 1973. I over 40 år har Togoen vært det ultimate innen komfort, stil og design. På Ligne Roset sin 40-års dag var det produsert over 1,2 millioner møbler fra Togo-samlingen, som er blitt solgt til folk over hele verden – der alle har funnet sin favoritt, til sitt hjem.

.

Du finner den blant annet i en rosa variant på ”Los Enamorados Hotel” på Ibiza, i en råtøff, grønn variant i velur hos interiørblogger og TV-stylist Theo-Bert Pot, og i hvitt skinn hos fashion-stylist Kristen Cueto i Nashville, TN. Så om du er på utkikk etter en sofa som er avslappet, superkomfortabel og ikke minst råtøff kan vi garantere at Togo-samlingen til Ligne Roset vil falle i smak. Dette er en sofa som er tidløs, og som bare blir kulere med årene. Den har rett og slett blitt et ikon i interiørverden!

____________________

.

I hele November får du -15% & FRI FRAKT på Togo Modulsofa hos oss! Utforsk utvalget på nett, eller kom innom butikken og snakk med en av oss i Milla-crewet.

.

UTFORSK TOGO I NETTBUTIKKEN HER