SLIM AARONS: "WONDERFUL LIFE"

Pop-up exhibition: 16. februar - 19. april

De fargesprakende og stemingsfulle fotografiene til den amerikanske fotografen Slim Aarons har blitt ikoniske å ha på veggen, og det av god grunn! Denne våren har YellowKorner et eksklusivt slipp på 12 nye titler fra serien hans "Wonderful Life".

Her kan du lese mer om både fotografen og de fantastiske bildene hans!

"Buzios"

"El Venero"

Etter endt tjeneste som fotograf i militæret for magasinet Yank, ville Slim Aarons få krig, tristhet og sort-hvitt på avstand. Han flyttet til California, kjøpte farge-film og sa at han ville fotografere "attractive people who were doing attractive things in attractive places". Dette utsagnet har blitt svært kjent i ettertid, og det er nøyaktig det han er kjent for å ha gjort.

I California begynte Aarons å fotografere kjendiser, sosieteten og jet-settere, og etterhvert begynte han også å følge de verden rundt. Man kan se alt fra Boulevards i Hollywood til strender i Italia og ski-resorter i Frankrike i fotografiene hans, og kombinert med rike farger og kontraster kan man ikke annet enn å bli oppslukt av verkene hans.

"Leonard Dalsemer"

Etter å fulgt med de rike, priviligerte og talentfulle inn i deres villaer og palasser, på deres yatcher og ved deres svømmebasseng, portretterer Slim Aarons en verden av uoverkommelig luksus, makt og skjønnhet. På grunn av dette, ble nettopp det å bli fotografert av Aarons en triumf i seg selv, og Aarons var derfor en selvskreven gjest til alle fester, sammenkomster og ferieturer arrangert av eliten verden over.

"Dolce Vita" av 50-, 60-, og 70-tallet er den perfekte beskrivelsen av Slim Aarons' verk, og det er umulig å la være å drømme seg bort! Selv etter hans død i 2006, lever bildene og "verden hans" videre. I dag er det blitt et statement å ha de på veggen, og grunnen er kanskje at man føler man blir en del av denne fantastisk glamorøse verden, og får tatt den med inn i sin egen stue.

"Lounging in Gstaad"

"Gasthof Post Pool"

YellowKorner er et fransk galleri-konsept som opererer med å selge limited edition fotografi fra både kjente og ukjente fotografer. Fotografiene kan fåes i 5 ulike størrelser, og jo større man går i størrelse, jo færre kopier finnes det av hver. Med over 80 gallerier over hele verden, opplever vi at titler kan bli utsolgt raskt. Dette er selvfølgelig uheldig for de som ikke rekker å sikre seg sitt favorittbilde, men også det som gjør det hele eksklusivt.

Priser og størrelser på Slim Aarons hos YellowKorner:

Classic: 40x50 cm m/ramme: kr. 1.280,- (opp til 1000 kopier fordelt på hele verden)
Large: 60x90 cm: fra kr. 3.960,- (opp til 500 kopier fordelt på hele verden)
Giant: 100x150 cm: fra kr. 8.200,- (opp til 200 kopier fordelt på hele verden)
Collector: 120x180 cm: fra kr. 17.760,- (opp til 100 kopier fordelt på hele verden)

Det unike med "Wonderful Life"-slippet hos YellowKorner, er at det er en pop-up utstilling, og fotografiene i dette slippet vil kun være tilgjengelig til september 2017.

Er du interessert i å kjøpe noen av disse bildene? Ta kontakt med oss på telefon 22 83 83 66 eller e-post gallery.millaboutique@yellowkorner.com, så hjelper vi deg!

Se mer av Slim Aarons og alle andre fotografer YellowKorner samarbeider med på www.yellowkorner.com.

Psst! Vil du ha et godt tilbud på Slim Aarons? Last ned Aker Brygge appen på telefonen din og få et eksklusivt tilbud!

"Poolside Backgammon"

"Neo-classical Pool"

"Poolside in Arizona"

"Megachess"

"Nirvana"