OM YELLOWKORNER

I 2. etasje i vår butikk på Aker Brygge ligger Norges første YellowKorner-galleri. Den franske gallerikjeden tilbyr fotokunst fra kjente og ukjente fotografer, og har i dag rundt 80 gallerier verden over. Hos YellowKorner selges alle fotografier i begrenset opplag, og jo større format man velger, jo færre kopier finnes det av hver. Visjonen til YellowKorner er å kunne tilby det beste innen limited edition fotokunst til en rimeligere pris, uten at det skal gå på bekostning av eksklusiviteten.

.

.

.

FOTOGRAFER

YellowKorner tilbyr fotografier fra mer enn 200 fotografer verden over. Gallerikjeden ønsker å fremme talenter så vel som å kunne tilby verkene til de store kunstnernavnene opp gjennom historien og frem til i dag. YellowKorner har en egen komité som jobber med å velge ut fotografiene, og alle medlemmene sitter på en unik og solid kompetanse innenfor sitt felt.

YellowKorner tilbyr verkene til kjente kunstnere som Slim Aarons, Eugène Atget, Jean Dieuzaide, Man Ray, Matthieu Ricard, Yann Arthus-Bertrand, Nadar og Bernhard Hartmann for å nevne noen få.

.

.

PRINT & UTFØRELSE

Kunstverkene printes på YellowKorner’s eget profesjonelle laboratorium. Metoden som benyttes kalles offsettrykk og er en indirekte trykkmetode som gir rik farge- og detaljgjengivelse. Trykkene blir deretter nummerert under oppsyn av kunstneren, og et ekthetsbevis vedlegges. Fotografiene kommer i ulike utførelser som fotopapir på rull, fotopapir montert på aluminium og fotopapir på aluminium med plexiglass. De mindre formatene kommer med passepartout. Vi tilbyr også rammer.

.

.

FORMATER & OPPLAG

Alle YellowKorner’s fotografier kommer i et begrenset opplag. Det finnes totalt 6 ulike størrelser, og jo større format man velger jo færre kopier finnes det av hver. Det er kunstneren selv som bestemmer hvor mange ulike formater fotografiene skal gjøres tilgjengelig i. De 6 formatene YellowKorner opererer med heter Classic, Colorful, Large Format, Giant Format, Collector og Prestige, og kommer i opplagene 5000, 999, 500, 200, 100 og 50.

.

Mer informasjon om YellowKorner finner du på

WWW.YELLOWKORNER.COM