MILLAS FERIEFAVORITTER

Vi har vært fantastisk heldige med sommeren så langt i år, og vi håper at du nyter de fine dagene! Ikke minst ønsker vi deg en super ferie - enten du skal reise utenlands eller velger å lade opp batteriene her hjemme. I Milla drømmer vi oss bort til solfylte dager på stranda, minneverdige dager på festival og innholdsrike dager i storbyen. I den anledning har vi plukket ut noen av våre absolutte must haves - favoritter vi ikke klarer oss uten, uavhengig av hvilken ferie vi pakker kofferten til!

.

____________

FESTIVALFERIEN

.

I Milla digger vi god musikk, og hva er vel bedre enn å tilbringe sommeren på festival med sol, gode venner og fete musikkopplevelser? Vi skal i hvert fall nyte dagene på festival i sommer – og vi har laget en liten liste på hva vi ønsker å ta med oss for å gjøre opplevelsen best mulig!

.

Et must er «The Festival Survival Kit», en boks som tar lite plass men som rommer utrolig mye. Kit'et inneholder det mest nødvendige tilbehøret; tannbørste, tannpasta, regnponcho, ørepropper, kortholder og til og med en øl-åpner!

.

Det er selvfølgelig også viktig å huske å få i seg nok væske, og ingenting smaker så godt som kald drikke fra en råkul flaske! S'well-flasken er både stilig og praktisk, og holder drikken din kald hele dagen.

.

Lommelykt, lighter, lommelerke og mobiletui til å ha rundt halsen er også essensielt å ha med seg på årets festival. Et par shades fra Quay Australia både beskytter øynene fra den sterke solen og skjuler de på en sliten dag. Ikke minst er de utrolig kule!

.

SHOP VÅR FESTIVAL-EDIT HER

____________

____________

STRANDFERIEN

.

Selv om sola skinner som aldri før her hjemme i Norge, så er det ingenting som slår en ordentlig strandferie. Legg fra deg arbeidet og stresset hjemme, og nyt dagene med sandkorn mellom føttene og iskald drikke i skyggen.

.

S’well-flasken er selvfølgelig alltid med oss på stranda, for det er jo et must å ha kald drikke lett tilgjengelig. Vi er rett og slett helt avhengig av denne flasken i varmen – enten den er fylt med iskaldt vann, iskaffe eller rosévin.

.

Vi klarer oss heller ikke uten en god bikini! Denne bikinien fra Line Of Oslo er både behagelig og elegant, og vi er helt forelsket i de superfine palme-detaljene i messing.

.

Det er lov å pynte seg litt på stranda også! Vi får aldri nok av krystaller, som dette råkule quartz-smykket fra Morcrystals. Og med et par superkule briller fra Quay Australia, er looken komplett!

.

SHOP VÅR STRANDFERIE-EDIT HER

____________

____________

STORBYFERIEN

.

Vi sparker i gang årets storbyferie allerede på flyturen, med vårt favoritt-«Cocktail Kit» fra W&P Design. Alle våre viktigste eiendeler oppbevarer vi i dette lekre skinnetuiet, som har plass til både passet og bankkortene. Dette gjør at vi får en god og behagelig start på ferien.

.

For å få med seg de kuleste stedene, er det greit å ha lest seg opp. En god guide-bok er derfor essensielt for å kunne lete seg frem til de gjemte perlene og feteste lokasjonene. Ellers er det alltid greit å høre med venner og bekjente om de har vært i byen før - ofte kommer de beste tipsene fra dem!

.

Når det kommer til accessories er det ingen som gjør det bedre enn Bjørg Jewellery. Den norske designeren lager de råeste smykkene, som brukes av store stjerner som Rihanna, Madonna og Robyn. Det er med andre ord ingen tvil om at det er Bjørg vi skal smykke oss med  i sommer - enten det er i storbyen utenlands eller hjemme i vårt kjære Oslo!

.

En siste touch av coolness tilfører vi med disse rå solbrillene fra Quay Australia, som er et designsamarbeid med Kylie Jenner.

.

SHOP VÅR STORBY-EDIT HER

____________

Til slutt vil vi gjerne ønske alle dere Milla-venner en riktig god sommer!

.