MILLA + YELLOWKORNER GRAND OPENING PARTY

03. NOVEMBER 2016

Torsdag 03. november kunne vi ENDELIG feire alt som har skjedd hos oss i år; vi har utvidet med hele to nye avdelinger hos oss på Aker Brygge! Ikke bare har vi åpnet Norges første YellowKorner galleri- men vi har også fått vår helt nye møbelavdeling, med merker som GUBI, &Tradition, Händverk, MissoniHome og Ligne Roset!

... Det hele ble feiret med venner, familie, kunder, leverandører og samarbeidspartnere hos oss i Holmens Gate på Aker Brygge. Det var fantastisk stemning, og det hele toppet seg da Norges nye electropop artist ARY gikk på scenen og spilte sine mest kjente låter for oss! FOR EN KVELD!

Se bilder fra kvelden og den nye butikken vår under:

Vi var så heldige å få besøk av den verdenskjente tatto-artisten Tony Nilsson fra Blue Arms Tatto. Han var hos oss hele kvelden og viste frem sin kunst. I tillegg hadde han tatt med seg sin ink-maskin – for de vågale..!

Noen bilder av vår helt nye møbelavdeling. Denne ligger i 1. etg, og har direkte inngang fra Jenny Hemstadsgate. Du kommer selvfølgelig inn via vår hovedinngang i Holmens gate også!

Kveldens høydepunkt: opptreden av Norgesaktuelle ARY!

Digge drinker laget med Crystalhead Vodka.