LEILA HAFZI BRIDAL COUTURE VISNING

.

I sentrum for visningen ble det også dekket opp et magisk festbord, som det fortsatt er mulig å komme innom å se med egne øyne. Den inspirerende stylingen ble gjort av Finn Schjøll i samarbeid med vår kreative leder Camilla Berntsen.

.

.

Fredag 16. mars inviterte vi i samarbeid med LEILA HAFZI til couture-visning i YellowKorner-galleriet vårt. Det var lagt opp til en mørk visning i krysningspunktet mellom bridal og couture, og det ble en fantastisk ettermiddag takket være alle våre gode samarbeidspartnere.

.

Couture- og bryllupsdesigner Leila Hafzi har vært hovedattraksjonen ved flere av våre bryllupseventer opp gjennom årene, og det er alltid en stor glede å samarbeide med Leila. Med høy kvalitet, fantastiske materialer og couture-søm skaper LEILA HAFZI de mest eventyrlige kjolene du kan tenke deg! Under visningen presenterte hun et utvalg av sine mest fantastiske kreasjoner. Det ble også en eksklusiv førpremiere på noen helt nye designs fra hennes siste kolleksjon, før den offisielle lanseringen som finner sted i Milano i april.

.

.

SCREW IT AS bidro med bobler i glasset, mens Akershusgruppen stod for deilig servering i form av frisk frukt og nydelige baconsurrede dadler. Sistnevnte falt så godt i smak at bordet var tomt før fotografen rakk å dokumentere herligheten!

Designene til LEILA HAFZI er laget i fantastiske materialer og har feminine snitt. De utrolige håndsydde detaljene i form av blonder, perler og broderinger tar pusten fra oss, og det er lett og skjønne hvorfor kjolene til Leila er såpass ettertraktede!

.

.

Bordoppdekningen gjort av Finn Schjøll og Camilla Berntsen er inspirert av vill og vakker natur med elementer som blomster, frø og fugler i sentrum. Tematikken var en gjennomgående rød tråd for hele visningen, og ble også tatt i bruk som et virkemiddel i stylingen.

.

Hår og makeup stod våre gode naboer Billy’s Bumble and Bumble for, og for et fantastisk uttrykk de klarte å skape! Med bleke lepper og rosa øyenskygge tilførte Billy’s et mørkt og rått uttrykk til visningen. Ikke minst imponerte de når det kom til hårstylingen, hvor de knyttet inn naturelementene i form av planter og fjær. Men det mest imponerende var nok likevel ravnen, som tronet på toppen av hodet til modellen som åpnet og lukket showet!

.

.

Thune tok også turen innom med sine vakre gifteringer, og Voss bidro med forfriskende vann.

.

Takk til våre samarbeidspartnere:

LEILA HAFZI

BILLY'S AKER BRYGGE - FINN SCHJØLL - AKERSHUSGRUPPEN

FREDERIK BAGGER - SCREW IT - VOSS

.

Til stede på visningen var også God Kveld Norge - få med deg sendingen lørdag 24. mars kl. 22:15 på TV2!