HJEMME HOS PERNILLE

Velkommen hjem til Pernille. Pernille (23) har jobbet i Milla siden 2013 og er både ansvarlig for nettbutikk og sosiale medier, i tillegg til å være innkjøper og Camillas høyre hånd. Pernilles store lidenskap er foto, noe hun dyrket på fulltid da hun bodde og studerte i London. Favorittfotografen hennes er Sally Mann, og et signert bilde av henne er neste drømmekjøp til hjemmet. Pernille bor i en lys og luftig leilighet på Frogner. Leiligheten er typisk for nabolaget med rosetter, stukkatur og deilige vinduer som gir masse naturlig lys. Dette åpner også opp for muligheten til å fylle leiligheten med Pernilles favorittfarge; sort, uten at helhetsuttrykket blir mørkt eller tungt.

Pernilles bengalkatt, Pennie, har Cara Delevinge som sin favorittmodell, antar vi.. Teardropbordet fra Jonathan Adler og Paulistanostolen er hjemmets dyreste interiørsmykker.

– De komplimenterer hverandre helt perfekt, og kombinasjonen av sort og gull blir jeg aldri lei av. Jeg både bor og kler meg i den kombinasjonen!

En av våre hjertesaker i Milla Boutique er å glede og inspirere gjennom interiør. Vi mener at hjemmet reflekterer hvem vi er og hva som er viktig for oss. I våre øyne er ikke et stilfullt og inspirerende hjem nødvendigvis «picture perfect» eller fyllt til randen med design og det nyeste «must have», men heller marinert i personlighet og interesser – et hjem skal skapes med hjerte og sjel. Annenhver søndag fremover inviterer vi dere hjem til oss, og viser dere våre hjem. Vi viser hvordan interiøret reflekterer oss, både som ansatte i Milla Boutique – men også livssituasjon og personlig stil. Velkommen skal dere være.

Pernilles største hang-up om dagen er krystaller. Her står de to nyeste i samlingen, som ble med hjem fra markedet i Paris, i forbindelse med siste innkjøpsrunde. I tillegg er det grønne planter i alle rom, noe som skaper en myk og feminin kontrast til de sorte elementene. En annen ting som går igjen er den ikoniske supermodellen Kate Moss:

– Hun har skapt et ikon ved bare å være seg selv. Hun er er både «rå i kantene» og inderlig vakker!