HJEMME HOS FRIENDS AND FOUNDERS

Da Ida Linea og Rasmus Hildebrand åpnet dørene til sitt fantastiske hjem for RUM Magazine, bød det på en unik mulighet til å få et innblikk i Friends and Founders-universet.

Friends and Founders filosofi, ”favorite spots”, handler om å skape en favorittplass gjennom å omfavne sin egen personlighet.

.

Paret bak det svensk-danske designmerket Friends and Founders bor i en nydelig leilighet i København. Med vakre fiskebensgulv, stukkatur og store vinduer som fyller rommene med naturlig lys, gir leiligheten sterke assosiasjoner til en klassisk Paris-leilighet. Men med en subtil fargepalett og flere av Friends and Founders’ signaturmøbler, er det likevel ikke vanskelig å se at de henter mye inspirasjon fra den skandinaviske minimalismen i interiøret.

Det er tydelig at Rasmus og Ida Linea har latt seg inspirere av sin egen filosofi også hjemme hos seg selv. Parets leilighet fremstår som en unik perle fylt med varige designskatter - og mye personlighet.

.

Friends and Founders ble grunnlagt av Ida Linea Hildebrand og Rasmus Hildebrand i 2013. Møblene lages med en grunntanke om at de skal kunne passe ulike settinger og anledninger, som jobb og hjem, og innendørs og utendørs bruk. Med en visjon om å inspirere og støtte den enkeltes livsstil, designer Friends and Founders varige og tidløse objekter som former seg lett etter enhver styling.