EVIG DESIGNFAVORITT: GUBI

Den klassiske Beetle-spisestolen kommer i mange ulike stoffer og utførelser. Se hele utvalget HER.

_______________

GUBI sine produkter skaper liv og dybde i rommet, og et hvert møbel vet å skape sin eksistens, som Masculo-stolen. Stolens elegante former og eksklusive materialer gjør at den nærmest blir en skulptur i seg selv. Ryggstøtten er bred, og det polstrede setet skaper en utrolig sittekomfort som støttes av smale trebein. Denne stolen er rett og slett en fryd for øyet!

De fleste kjenner nok til det eksklusive danske merket allerede, da det trygt kan sies å være designfavoritt nummer én i mangt et skandinavisk hjem.Vi har i hvert fall vært fan siden dag én, og solgt merket i møbelavdelingen vår her på brygga i godt over ett år nå. GUBIs design handler om å feire luksusen i det å leve. Design som kombinerer fortiden med fremtiden, for at nåtiden skal kunne utvikles og bedres.

.

I tillegg til å være en evig favoritt i hjemmet, har GUBI entret dørene på restauranter over hele verden - som White Grass i Singapore og Yeels i Paris. Den populære Beetle-stolen har revolusjonert dagens interiørtrender, og TS-kolleksjonen har skapt sin egen kategori innen restaurantinteriør. TS-produktene ble faktisk laget for den fremtredende restauranten The Standard i København, og materialene og estetikken er en refleksjon av plasseringen ved byens største kanal. Metallbasen med kryssbygging refererer til bygningens arkitektur, og materialene ble funnet på stedet. Nå finner du TS-puffene samt de kvadratiske 1.0 bordene i nettbutikken vår – så nå kan du få en smak av København rett hjem til deg!

GUBI Spisebord kommer i både tre og i vår favoritt, marmor.

_______________

GUBIs univers er fylt med gamle design-skatter, kombinert med moderne klassikere skapt av de hotteste designerne. Dette gjør GUBI til et av de mest fremtredende designmerkene i Skandinavia i dag. Den danske stjerneprodusenten er definitivt kommet for å bli.

Masculo Dining Chair finner du HER.

_______________

Blandingen av ulike materialer, og bruk av flere lag og ulike strukturer, gjør at GUBIs møbler alltid tilfører et oppsiktsvekkende element til rommet. En tung, grå marmorplate mot lette trebein - som det runde spisebordet du finner i møbelavdelingen vår, eller grå marmor mot en lett, svevende skjerm - som vi ser i Gravity-lampene. Vi elsker det, for det er i detaljene det interessante skjer – og der er GUBI eksperter.

Gravity Bordlampe finnes i både Large og Small, og kommer i flere utførelser.

_______________

Vi ønsker derfor å utvide tilbudet hos oss her på Milla Boutique – og kjører storlansering av både klassikere og nyheter fra GUBI i nettbutikken vår. Visjonen vår er å gjøre det enda enklere å kunne klikke hjem ditt drømmemøbel med kun et par tastetrykk! Vi har tilrettelagt det slik at du selv bestemmer din ønskede kombinasjon av utførelser i menyen under hvert produkt, og deretter har du muligheten til å se møbelet du har valgt deg og totalsummen før du bestiller. Du er selvfølgelig som alltid velkommen til å ta kontakt med oss på mail eller telefon dersom du trenger råd eller veiledning, men vårt håp er at du skal finne all informasjonen du trenger på letteste og enkleste måte via vårt nye tilbud.

Bilde 1: TS Pouff i GUBIs egen velour er vår nye favoritt! - Bilde 2: Det kuleste speilet med en diameter på hele 110 cm får du også fra GUBI. - Bilde 3: 0.2 Spisebord kommer i mange størrelser og utførelser, og med bordplate i tre, marmor eller glass.

_______________

Drøm deg bort og lek med ulike kombinasjoner av materialer og fargevalg i vårt nye utvalg på nett, og ta gjerne turen innom oss for å se og kjenne på kvalitetene. Inspirasjon får du som alltid i vårt univers på Aker Brygge!

_______________

KJØP GUBI HER