DRØMMESOFAEN

Saba Italia er godt kjent i hjemlandet, men her i Norge har designhuset vært en godt bevart hemmelighet - frem til nå. Milla Boutique har fått æren av å være den eneste forhandleren av Saba Italia i hele Skandinavia, og vi gleder oss over å kunne tilby italiensk drømmedesign til norske hjem!

Saba Italia’s motto er "harmoni og kreativitet for en perfekt livsstil", og deres samling av funksjonelle, moderne designmøbler inkluderer blant annet moderne kaffebord og bokhyller, samt deres fantastiske New York lenestol. Alt dette er mulig å bestille hos oss – mer informasjon finner du på sabaitalia.it, eller kom innom oss i butikken for veiledning og inspirasjon!

.

PIXEL SOFAEN FINNER DU HER

Kvalitet, etikk og lidenskap er nøkkelordene til det italienske designmerket Saba Italia. Konseptet deres styres av et ønske om å eksperimentere uten å overskride grensen til overflødig, samtidig som de har en konstant oppmerksomhet rundt kvalitet og ergonomi.

Saba Italia har siden 1988 jaktet på avslappende designkonsepter. De mener at designprodukter ikke bare skal være teknisk gode, men også svare på reelle forbrukerbehov, samt å tilby estetikk for å røre følelsene våre.

For det er vel nettopp det en drømmesofa gjør? Den blir vår beste husvenn. Den vi savner når vi er borte, og elsker å komme hjem til. Og med Saba Italia’s nøye utvalgte materialer, gode håndverk og etiske produksjon blir merkets Pixel-sofa det ultimate møbelet for et hvert hjem.

Vi har lenge vært fan av modulsofaen Pixel, og endelig har den entret dørene våre her på brygga. Snakk om en rå sofa! Denne herligheten byr på mange ulike moduler og tekstiler, noe som nærmest gir uendelige muligheter når det kommer til å skape sin egen personlige og unike sofa til hjemmet.

Sofaen er et kreativt arbeid av designeren Sergio Bicego, produsert av Saba Italia. Ryggen og armene på sofaen kan løsnes fra basen og skape uendelige arrangementer. Takket være den spesielle formen på ryggstøttene og armene, er sofaens overordnede størrelse liten både når det kommer til bredde og dybde, uten at dette går utover estetikken.

Pixel-sofaen er det ultimate møbelet til stua, og vil skape en komfortstemning uten like. Sofaen har blitt forsiktig, ergonomisk designet for å gi deg størst mulig komfort og det råeste designet.