.

HJEMME HOS ANGELA MISSONI

Med et ønske om å gifte seg og starte familie, var det aldri noen selvfølge at Angela Missoni skulle gå i sine berømte foreldres fotspor. Men når barna hadde nådd en viss skolealder begynte hun sakte men sikkert å involvere seg i bedriften. I dag er hun kreativ direktør i Missoni og lever et jetset-liv de fleste av oss bare kan drømme om. Likevel - familien har alltid vært, og vil alltid være det viktigste for Angela. På den italienske landsbygda har hun skapt et hjem for seg selv og et samlingspunkt for hele familien.

.

Angela Missoni bor i en vakker villa i Brunello, en liten by et steinkast unna Milano. Selv om hun har bodd lenge i området, tok det flere år før hun og samboeren Bruno Ragazzi fant det perfekte huset. ”Drømmehuset”, som Angela selv kaller det. Boligen, som ble bygd i 1965 og som har blitt totalrenovert av Angela selv, har vært deres hjem og samlingspunkt for hele Missoni-klanen de siste 6 årene.

.

.

.

Huset er fylt med en fargerik, eklektisk miks av Missoni-tekstiler, moderne kunst, arvestykker, antikviteter og en god dose kitsch. Selv om en av Angelas viktigste egenskaper er evnen til å konstant se fremover, så elsker hun å dekorere hjemmet sitt med ting som minner henne om barndommen og oppveksten. Når man er så ofte på reisefot som det Angela er, så er det lett at det blir med en del skatter hjem i kofferten. Hennes samlinger av rådyrfiguriner og hender er et godt eksempel på dette – sistnevnte teller minst hundre stykker (!).

.

Angela Missoni’s hjem er en blanding av elegant og eklektisk, og de samme ordene som kjennetegner merkevaren Missoni er tydelig til stede også her;

Offbeat, bekymringsfri, glamorøs, unison.

.

Likevel så er det en metode til Missoni-galskapen, og hjemme hos Angela er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Som selverklært perfeksjonist er hun opptatt av å skape harmoni både i hjemmet og i livet generelt. Angela elsker å leke dekoratør, og flytter om på ting nærmest hver eneste gang hun har et ledig minutt til overs. Hun er på konstant jakt etter den rette plassen – og den perfekte balansen.

Kilder: Coveteur, W Magazine og NY Times.