BLOGG

MILLA RESIDENTS – HJEMME HOS "LØVEN"

Et hjem forteller mye om de som bor der, men i denne spalten er fokuset på nettopp selve hjemmet fremfor personen bak. Derfor vil flere av de vi besøker og intervjuer anonymiseres av ulike masker. I denne reportasjen møter vi “Løven”.

‘Løven’ flyttet inn i 2015, og har siden den tid totalrenovert leiligheten. Hjemmet reflekterer ‘Løven’ ned til hver minste detalj, og hver eneste kvm av de totale 59 oser av personlighet. Velkommen til ‘Løvens hule’.

LES SAKEN HER

MILLA RESIDENTS – HJEMME HOS "HUNDEN"

Gjennom våre 12 år har vi jobbet for at Milla Boutique skal bli en destinasjon for inspirasjon i nesten like stor grad som det er en butikk. Jakten på inspirasjon er noe Milla-teamet og kundene har til felles, og derfor tar vi nå steget ut av Holmens gate på Aker Brygge og hjem til noen av våre fantastiske kunder og Milla-venner gjennom vår "MILLA RESIDENTS" spalte.

Et hjem forteller mye om de som bor der, men i denne spalten er fokuset på nettopp selve hjemmet fremfor personen bak. Derfor vil flere av de vi besøker og intervjuer anonymiseres av masker av ulike slag. I denne reportasjen møter vi “Hunden”.

LES SAKEN HER

MENU SPACE I KØBENHAVN

Hva er vel mer inspirerende enn et eget sted laget av og for kreative ildsjeler? Nå har designmerket Menu tatt det kreative designmiljøet til nye høyder, og åpnet et eget «Menu Space»! Dette stedet er åpent for alle ildsjeler innen interiør, og vi ønsker derfor å vise det frem til alle våre venner her på Milla!

LES MER HER...

TOGO AROUND THE WORLD

Togoen er et verdensvant møbel. I forbindelse med kampanjen vi har i samarbeid med Ligne Roset i november, har vi sjekket ut Togoen sin plass rundt omkring i verden. Hvordan folk fra ulike verdensdeler lever med sin Togo.

LES MER HER...

BLI MED HJEM TIL CAMILLA PÅ "HERLIGE HJEM"

Mandag 1. oktober var det premiere på ny sesong av tv-serien «Herlige Hjem» på FEM. Vår kreative leder Camilla Berntsen er med i første episode med sin gamle svinestall hjemme på Aurskog. Les mer om svinestallen, hva Camilla inspireres av, og om hvordan du kan få Milla-stilen hjemme hos deg!

LES MER HER...

PIXEL - EN SOFA MED UENDELIGE MULIGHETER

Med sine uendelige muligheter, kan Pixel både designes for å fylle et helt rom eller for å blende naturlig inn i helheten. Modulsofaen fra Saba Italia tar hensyn til dine behov - enten du er på jakt etter en sofa for storfamilien, til deg og samboeren eller bare som et supplement til lesekroken.

LES MER HER...

MILLAS FERIEFAVORITTER

Vi har vært fantastisk heldige med sommeren så langt i år, og vi håper at du nyter de fine dagene! I Milla drømmer vi oss bort til solfylte dager på stranda, minneverdige dager på festival og innholdsrike dager i storbyen. I den anledning har vi plukket ut noen av våre absolutte must haves - favoritter vi ikke klarer oss uten, uavhengig av hvilken ferie vi pakker kofferten til!

LES MER HER...

DRØMMESOFAEN

Saba Italia er godt kjent i hjemlandet, men her i Norge har designhuset vært en godt bevart hemmelighet - frem til nå. Milla Boutique har fått æren av å være den eneste forhandleren av Saba Italia i hele Skandinavia, og vi gleder oss over å kunne tilby italiensk drømmedesign til norske hjem!

LES MER HER...

EVIG DESIGNFAVORITT: GUBI

GUBIs univers er fylt med gamle design-skatter, kombinert med moderne klassikere skapt av de hotteste designerne. Dette gjør GUBI til et av de mest fremtredende designmerkene i Skandinavia i dag. Vi ønsker derfor å utvide tilbudet hos oss her på Milla Boutique – og kjører storlansering av både klassikere og nyheter fra GUBI i nettbutikken vår!

LES MER HER...

LEILA HAFZI BRIDAL COUTURE VISNING

Fredag 16. mars inviterte vi i samarbeid med LEILA HAFZI til couture-visning i YellowKorner-galleriet vårt. Det var lagt opp til en mørk visning i krysningspunktet mellom bridal og couture, og det ble en fantastisk ettermiddag takket være alle våre gode samarbeidspartnere.

LES MER...

HJEMME HOS ANGELA MISSONI

Som kreativ direktør i Missoni lever Angela Missoni et jetset-liv de fleste av oss bare kan drømme om. Likevel - familien har alltid vært, og vil alltid være det viktigste for Angela. På den italienske landsbygda har hun skapt et hjem for seg selv og et samlingspunkt for hele familien.

LES MER...

HJEMME HOS FRIENDS AND FOUNDERS

Bli inspirert av den fantastiske København-leiligheten til Rasmus og Ida Linea Hildebrand, paret bak Friends and Founders!

LES MER HER...

SLIM AARONS: WONDERFUL LIFE

De fargesprakende og stemingsfulle fotografiene til den amerikanske fotografen Slim Aarons har blitt ikoniske å ha på veggen, og det av god grunn! Denne våren har YellowKorner et eksklusivt slipp på 12 nye titler fra serien hans "Wonderful Life".

LES MER OG SE DE FANTASTISKE BILDENE HER ..

PITCH BLACK AT MILLA-FARM

Det er ingen hemmelighet at vi er spesielt glade i svart her hos oss – og det er derfor ingen overraskelse at hos hun som putter Milla i Milla Boutique – vår kjære Camilla, er det PITCH BLACK!

Se de fantastiske bildene fra Elle Decoration UK her!

BLI INSPIRERT AV TINE'S JULEHJEM

Etter så mange fine tilbakemeldinger på våre "Hjemme Hos"-reportasjer var det ingen tvil om at vi skulle fortsette med disse, og i anledning relanseringen av ny nettside er vi endelig tilbake med de– og ikke med et hvilket som helst hjem, denne gangen besøker vi, sammen med Bonytt, daglig leder Tine Robertsen og hennes vakre hjem - magisk pyntet til jul!

LES MER ...

MILLA + YELLOWKORNER GRAND OPENING

Torsdag 03. november kunne vi ENDELIG feire alt som har skjedd hos oss i år; vi har utvidet med hele to nye avdelinger hos oss på Aker Brygge! Ikke bare har vi åpnet Norges første YellowKorner galleri- men vi har også fått vår helt nye møbelavdeling, med merker som GUBI, &Tradition, Händverk, MissoniHome og Ligne Roset.

... Det hele ble feiret med venner, familie, kunder, leverandører og samarbeidspartnere hos oss i Holmens Gate på Aker Brygge. Det var fantastisk stemning, og det hele toppet seg da Norges nye electropop artist ARY gikk på scenen og spilte sine mest kjente låter for oss! FOR EN KVELD!

SE BILDER OG VIDEO FRA KVELDEN ...

HJEMME HOS CAMILLA

Det unike universet som er Milla Boutique startet med en vilje til å stå på, en urokkelig kjærlighet til det unike og ikke minst et øye som ser, og en høyre hjernehalvdel som pumper tunge beats, glitrer i krystaller og fargen: intens sort. Camilla er den som putter Milla i Milla Boutique, hun er den evig kreative, den innovative og en estetiker som fryder seg over faget sitt som et lite barn på julaften. Hun er en inspirator både ved sin evne til å være tro mot seg selv, men også ved sitt hardtarbeidende, herlig varme vesen. Velkommen hjem til Camilla.

LES MER ...

HJEMME HOS PERNILLE

En av våre hjertesaker i Milla Boutique er å glede og inspirere gjennom interiør. Vi mener at hjemmet reflekterer hvem vi er og hva som er viktig for oss. I våre øyne er ikke et stilfullt og inspirerende hjem nødvendigvis «picture perfect» eller fyllt til randen med design og det nyeste «must have», men heller marinert i personlighet og interesser – et hjem skal skapes med hjerte og sjel. Annenhver søndag fremover inviterer vi dere hjem til oss, og viser dere våre hjem. Vi viser hvordan interiøret reflekterer oss, både som ansatte i Milla Boutique – men også livssituasjon og personlig stil. Velkommen skal dere være.

LES MER ...

HJEMME HOS CAROLINE

Denne gangen ønsker vi dere velkommen hjem til Caroline! Caroline har jobbet på Milla Boutique siden sommeren 2015, og jobber deltid ved siden av tekstforfatter-studiet på Westerdals. Hun bor i en stemningsfull loftsleilighet midt i smørøyet av Oslo sentrum, sammen med kjæresten sin.

LES MER ...

MILLA´S WEDDING GUIDE

Lørdag 05. mars arrangerte vi årets Bryllupsmesse her i butikken, og vi hadde en helt fantastisk formiddag takket være våre gode samarbeidspartnere. Høydepunktet her denne dagen var selvfølgelig brudeshowet med fantastiske brudekjoler designet av Leila Hafzi, sminke av Jennifer Moi, og styling gjort av Billy’s Bumble & Bumble, vår gode nabo. Bryllupsplanleggerne Silje og Gry fra Glenne Wedding har vært en viktig brikke i gjennomføringen av denne Bryllupsmessen, og på lørdag holdt de en nyttig og inspirerende Q&A med alle samarbeidsleverandørene. Her ble det tatt opp og diskutert viktige momenter og spørsmål man ofte møter på før og under et bryllup.

LES MER ...