GENERELT

Alle produkter fra nettbutikken vår blir solgt direkte fra Milla Boutique AS. Kjøpsbetingelsene gjelder for alle salg gjennomført via millaboutique.no og kan endres uten varsel. Vi ber deg derfor om å alltid lese igjennom vilkårene før du bestiller. Når du gjennomfører et kjøp hos oss så godkjenner du også kjøpsbetingelsene.

Videre oppfordrer vi deg til å lese produktbeskrivelse, detaljer og leveranseinformasjonen til produktet nøye før du bestiller. Bestillingsvarer er tydelig merket som dette i produktbeskrivelsen og estimert leveringstid er oppgitt under ”Leveranse”.

.

REGISTRERING

Du trenger ikke registrere deg som kunde for å handle i vår nettbutikk, men som registret kunde har du all informasjonen din lagret på ett sted. Gå til ”Logg inn/Registrer deg” øverst på siden for å opprette en bruker. Når du har fullført registreringen, finner du enkelt frem til informasjon om dine bestillinger, nyhetsbrevinnstillinger, gavekortsaldo og ønskelisten din under Min Konto.

Som registrert kunde hos oss samtykker du også til at vi tidvis kan sende deg informasjon på mail. Om du ikke ønsker å motta mail fra oss kan du enkelt reservere deg ved å trykke på "Avregistrere" øverst i mailen.

.

BETALING

Milla Boutique benytter seg av Klarna Checkout. Vi aksepterer betalingskortene Visa og MasterCard. Du kan også velge faktura eller delbetaling fra Klarna. Betingelsene for Klarna Checkout finner du her.

NB: Vi behandler ikke ordre under kr 300,- eks. fraktkostnader – det vil derfor ikke være mulig å gjennomføre et kjøp under denne beløpsgrensen.

.

PRISER & AVGIFTER

Alle priser inkluderer 25 % mva. Ved økte fraktkostnader, valutaendring og innkjøpspriser, kan endringer av priser på varer forekomme.

Hvis ikke annet er angitt, er det stykkpris på alle varer selv om det er avbildet flere av samme vare på produktbildet.

Vi reserverer oss mot trykkfeil, og påser oss retten til å kansellere ordren dersom varen er feilpriset.

.

LEVERANSE

Milla Boutique sender kun til Norge på nåværende tidspunkt / Milla Boutique only provides shipping to Norway at this point.

Når du legger inn en bestilling på millaboutique.no, vil du motta en ordrebekreftelse på e-post fra oss. Du vil også motta en bekreftelse når ordren har blitt sendt eller er klar til å hentes i butikk. Om du ikke kan se at du har mottatt noen mail fra oss, vennligst sjekk spam-filteret i innboksen din før du eventuelt tar kontakt med oss på [email protected]

Vi behandler normalt ordre samme dag eller påfølgende dag, med noen unntak. Leveringstiden vil normalt være ca. 3-5 virkedager.

Vi tilbyr både sending av pakker med Bring, AEX og Schenker, samt muligheten til å hente varene i butikken på Aker Brygge. Hent i butikk er kostnadsfritt, mens priser for frakt starter på kr 99,-.

Egne regler gjelder for bestillingsvarer.

NB: Vi sender ikke til Svalbard og Jan Mayen og forbeholder oss retten til å kansellere ordre med leveringsadresse til nevnte områder.

Les mer om frakt og levering her.

.

RETUR & REKLAMASJON

I henhold til norsk lov har du 14 dagers åpent kjøp og 30 dagers bytterett for varer kjøpt via www.millaboutique.no. Ved bruk av angrerett må varen være hel, ubrukt, og eventuell originalemballasje og merkelapper må ikke være fjernet fra produktet.

Retten gjelder ikke på bestillingsvarer, salgsvarer, vintage og andre unika-varer.

Du har også rett til å reklamere på en vare om det mistenkes at varen har en feil. Skulle det skje at du har mottatt feil vare, vennligst kontakt oss på [email protected]

Les mer om retur og reklamasjon her.

.

FORBEHOLD

Vi gjør vårt beste for å oppnå korrekt fargegjengivelse på bilder, og etterstreber å legge ut utfyllende og riktig informasjon om produktene på våre nettsider. Vi tar likevel forbehold om at fargegjengivelse kan variere fra den enkelte skjerm, og at skrive- og trykkfeil kan forekomme.

Dette gjelder også i forhold til punktet ”Priser og avgifter”.

Vi er et lite firma med et stort vareutvalg, der det ofte er et begrenset antall av hvert produkt. Lagertellingen gjøres manuelt, og vi jobber til enhver tid iherdig med å oppnå korrekt lagerstatus i nettbutikken. Vi tar likevel forbehold om at feil kan skje, og at en vare kan være utsolgt selv om den står i lager.

Vi vil alltid forsøke å rette opp feil så fort vi blir gjort oppmerksomme på dette. Hvis du opplever problemer med et produkt, enten ved at du mistenker at beskrivelse, pris eller fraktpris er feil, eller du opplever tekniske feil – vennligst ta kontakt med oss på [email protected] slik at vi får sett på saken.

.

COPYRIGHT

Vi gjør oppmerksom på at Milla Boutique har copyright på alt innhold på www.millaboutique.no. Ønsker du å benytte deg av innholdet vårt? Kontakt oss på [email protected]

.