GUBI

Beetle Spisestol Velour

På lager
kr 9 045,00

BESTILLINGSVARE

"The BEETLE Chair" har de siste årene virkelig blitt et ikonisk møbel, og det med god grunn! Vi er stolte av å kunne tilby Beetle kolleksjonen her hos oss på Milla! 

Beetle stolen er designet av den danske designerduoen GamFratesi, som består av Stine Gam og Enrico Fratesi. De uttrykker møtet mellom italiensk og dansk design, og tar for seg den skandinaviske tilnærmingen til håndverk, minimalisme og funksjonalisme. 

Som navnet tilsier er denne stolen inspirert av estetikken og anatomien til billen. Skallet på stolen er tolket som billens ytre, et hardt skall med et mykt interiør. Billen er et insekt som har en veldig delikat form, men også et betydelig funksjonelt aspekt – akkurat som Beetle stolen. Her får du en stol med et design som er stilfullt og moderne, samt med en utrolig sittekomfort.

Denne stolen har allerede rukket å bli en klassiker, men ved at du selv kan bestemme stoff, farge og understell, har du muligheten til å skape en unik stol for ditt hjem. Stolen kommer i GUBI sin egen utsøkte velour og er laget av laminert støpt finer, med sete og rygg i to separate deler. 

Mer informasjon
Mål: H82 cm x B72 cm x D63 cm. Materiale: Velour fra Gubi, bestående av 100% bomull. Bein: Pulverlakkert stål i sort, messing eller sort krom base.
N/A
Dette er en bestillingsvare, da den ikke er lagerført hos oss. Estimert leveringstid: 6-8 uker.