Bjørg Jewellery

The Living Universe ring - Str 54-56

På lager
kr 1 990,00

Denne håndlagde ringen fra den norske designeren Bjørg, er laget av 925 sølv og er forgylt med 18 kvadrat gull. Ringen består av abstrakte kroppslignende former, som skal feire mangfoldet i den menneskelige formen. 

«The Living Universe» er en del av Kosmos-kolleksjonen til Bjørg, som er inspirert av lys og farge som reflekterer mennesket i naturens form. Denne kolleksjonen er basert på Bjørg sitt private arkiv av stener og one-of-a-kind eksemplarer, der hvert smykke er et tidløst samleobjekt som kobler sammen luksuriøse og røffe strukturer med nordisk minimalisme. De fleste smykkene i denne kolleksjonen er tilgjengelige i et begrenset antall på grunn av råmaterialets art.

Alt av smykker er håndlagd med materialer som er 100% naturlig og forholder seg i henhold til miljøvernstandarder. Bjørg streber etter å opprettholde en bærekraftig og etisk praksis i alle ledd av produksjonen. Hvordan du kan best mulig ta vare på smykket ditt, kan du lese mer om her.

Mer informasjon
Justerbar ring i 18 Karat gullbelagt sølv (925).
No
Velg mellom å hente i vår butikk på Aker Brygge, eller få varen sendt med Bring (normalt 3-5 virkedager). Frakt regnes ut i kassen.