New Mags Commission

Polpo

Ikke på lager
kr 449,00

Bortgjemt i en bakgate i Londons edgy Soho-distrikt, er POLPO en av de hotteste restaurantene i byen. Kritikere og matfans har strømmet til denne undervurderte bacaroen hvor Russell Norman serverer retter fra bakgatene i Venezia. Denne typen matlaging er langt fra en turistfelle når det gjelder spisesteder i den berømte flytende byen, og ermnyskapende og overstrømmende deilig.

De 140 oppskriftene i boka inkluderer caprese-stabler, courgettefries, asparges med parmesan og ansjossmør, butternut-risotto, arancini, kanin-cacciatore, varm andesalat med valnøtter og rødbeter, sprø baby-pizza med prosciutto, kamskjell med sitron og peppermynte, makrell-tartar, linguine med muslinger, helbrasmer, varm blekksprutssalat, soft-shell krabbe i parmesanrør med fennikelsalat, valnøtt og honning semifreddo, tiramisù, svimmel bellinis og glass med lys oransje spritz.

Med selvlysende fotografering av Jenny Zarins, som fanger de uvanlige hjørnene, den travle bàcari og de sublime vannveiene i Venezia, er POLPO en blendende hyllest til Italias største skjulte mat.

Mer informasjon
Vekt: 1.15 kg, Mål18 x 26,5 cm. ISBN 9781408816790
N/A
Velg mellom å hente i vår butikk på Aker Brygge, eller få varen sendt med Bring (normalt 3-5 virkedager). Frakt regnes ut i kassen.