New Mags Commission

Versace

På lager
kr 1 199,00

En etterlengtet og svært intim visuell historie om Versace, det glamorøse og globalt anerkjente italienske motehuset. Versace, et navn som er karakteristisk for italiensk overdådighet, dristig sexiness og en teft for den ekstravagante. Holder sin faste plass i moteverdenen som et legendarisk og ikonisk luksusmerke. I 1997 overtok den kreative og kunstneriske Donatella Versace det familiedrevne motehuset. Den gåtefulle og forlokkende Donatella har siden videreført merkevaren til den populære kulturen, og plassert Versace som et go-to-label for A-listens kjendiser.

Denne rikt illustrerte boken tar for seg Donatellas tolkning av Versace i det tjueførste århundre og hennes bemerkelsesverdige arbeid som kurator og ansikt til Versace. Versace inkluderer eksklusive moderne og arkivbaserte bilder fra catwalken- og backstage-bilder til private scener på Versace-atelieren, med tilhørende originale essays sitert av motens mest autoritative stemmer. Med fotografering av Richard Avedon, Irving Penn, og Steven Meisel, blant mange andre; bilder av Versace-moter modellert av de originale “supers”, som Christy Turlington, Naomi Campbell og Linda Evangelista; og rød løper oversikt av Hollywoods elite med blendende Versace-couture, gir denne glitrende utgaven den magnetiske vibrasjonen, den ypperste luksus og glamourkvoten som definerer Versace.

Om forfatteren:

Donatella Versace er kunstnerisk leder og visepresident i Gianni Versace SpA. Maria Luisa Frisa er professor ved IUAV universitet i Venezia, respektert kritiker og motekurator. Stefano Tonchi er sjefredaktør for W magazine. Tim Blanks er sjefredaktør for Business of Fashion. Ingrid Sischy var en kjent skribent, kritiker og internasjonal redaktør for Vanity Fair og Vogue.

Mer informasjon
Format: Innbundet. Vekt 2,6kg. Mål: 27,7 x 34,8cm. ISBN 9780847846078.
N/A
Velg mellom å hente i vår butikk på Aker Brygge, eller få varen sendt med Bring (normalt 3-5 virkedager). Frakt regnes ut i kassen.