New Mags Commission

Naomi Campbell - Coffee Table Book

Ikke på lager
kr 1 699,00

Supermodell, gründer, aktivist, provokatør: Spor den elektrifiserende karrieren til den eneste Naomi Campbell. Oppdatert og publisert i samarbeid med Naomi, er dette samtidig et intimt møte med et kulturikon og en blendende reise gjennom motens største øyeblikk. Stappfull med uforglemmelige skudd, magasinomslag og videostillinger, samt en eksklusiv tekst av Naomi.

Supermodell, gründer, aktivist, provokatør. Siden tenårene kom til stjernen, har Naomi Campbell blendet verden med utseende, styrke og uimotståelig ånd. Den første svarte modellen som prydet forsiden av det franske magasinet Vogue og TIME, har vært ansiktet til hundrevis av magasinomslag, utallige ledere og reklamekampanjer, og et favorittemne for noen av de beste fotografene på 80-, 90-tallet, og idag.

Opprinnelig utgitt som en signert Collector's Edition på bare 1000 eksemplarer, samler denne boken det aller beste av Campbells portefølje i en oppdatert ubegrenset XL-utgave. Den inneholder fotografier fra slike som Mert Alas og Marcus Piggott, Richard Avedon, Anton Corbijn, Steven Meisel, Helmut Newton, Herb Ritts, Paolo Roversi, Ellen von Unwerth og Bruce Weber, og inkluderer slike uforglemmelige skudd som Peter Lindberghs sekvens av Naomi danser som Josephine Baker på stranden for italienske Vogueand Jean-Paul Goudes fantastiske sammensetning av modellen som løper mot en gepard for US Harper's Bazaar.

Samlingen inneholder også tekster skrevet av Naomi eksklusivt for denne publikasjonen sammen med magasinomslag, annonser, videostillinger og mer. Naomi husker barndommen sin; begynnelsen på hennes modellkarriere; samarbeide med motes største designere, inkludert Azzedine Alaïa, John Galliano, Marc Jacobs, Karl Lagerfeld, Gianni Versace; og hennes meteoriske stigning til superstardom. Fotografibiografier og illustrert vedlegg er også inkludert.

Mer informasjon
Format: Innbundet Mål: 24 x 34 cm ISBN 9783836563529
N/A
Velg mellom å hente i vår butikk på Aker Brygge, eller få varen sendt med Bring (normalt 3-5 virkedager). Frakt regnes ut i kassen.