Denne siden har begrenset support for din nettleser. Vi anbefaler å bruke Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

JULESHOPPING

Sikre deg pynten og gavene til jul før det blir for sent. Vi har utvidede åpningstider i showrommet og nettbutikken er åpen døgnet rundt. Husk å bestille før 15 desember for å være helt sikker på at pakken din kommer frem før jul.

Åpningstider showroom frem til jul 

Uke 49

Man, tirs, ons, fre kl 9-16

Torsdag kl 9-19

Lørdag 9. desember kl 11-16

Uke 50

Man, tirs, ons, fre kl 9-16Torsdag kl 9-19

Lørdag 16. desember kl 11-16

Uke 51

Man-tors kl 9-16

Fredag 22 desember - Stengt

Showrommet er stengt fom 22 desember! 

SE MER

ANDRE ADVENTSTILBUD

-20% PÅ ALLE NIGHT WHISPERER OG GRIFFON TEPPER

Andre uken i advent gir vi -20% på Night Whisperer og Griffon tepper!

Tilbudet gjelder tom. 16 desember.

SE MER

VÅRE BESTE

JULEGAVETIPS

Vi gir deg våre beste julegavetips som passer for en hver smak. Her finner du noen av våre absolutte favoritter. Denne listen gjør den vanskelige jobben med å finne den perfekte gaven til en lek!

se listen

NYHETER

Bars & More season

Vi har fått fantastiske nye barskap i utstillingen og gleder oss til å vise de frem til dere både i nettbutikken og i showrommet.

De unike og rå møblene fra svenske Bars & More kommer i skap, hyller og traller i nydelige materialer. Vi har også et lite utvalg med kule bar tools fra de!

SE UTVALGET

Cappelen Dimyr

Rugs, Colonnades & Tapestries..

Cappelen Dimyr er et kreativt kollektiv med base i København, lidenskapelig opptatt av å lage moderne håndvevde tepper i de fineste naturfibre, håndlaget av spesialister i India gjennom tradisjonelle teknikker. Den betydningsfulle verdenen til Cappelen Dimyr er bohemsk, varm og kunstnerisk med et tydelig DNA gjennom alle stykker.

Se mer

INTERIØRHJELP

Går du med oppussingstanker for hjemmet ditt- og trenger litt veiledning for å ta de rette valgene? Vi kan hjelpe deg med alt du trenger for å få en personlig og spennende bolig.

I tillegg til vår egne kreative ressurser på huset med over 20 års erfaring innen interiør, samarbeider vi med andre dyktige interiørarkitekter og interiørdesignere som også kan bistå med alt fra mindre oppgraderinger i små leiligheter til totalrenoveringer av eneboliger og løsninger til nybygg.

MER INFO

TRENGER DU ET LOKALE TIL AFTERWORK ELLER PRE-DRINKS FOR JULEBORD?

Skal du spise middag ute på restaurant- og trenger et lokale for pre-drinks et par timer? Da er vårt showroom lokale perfekt for en liten uformell samling!

MER INFO

UTLEIE AV VÅRT SHOWROOM TIL EVENTER

Vi leier ut vårt flotte lokale og showroom til eventer for både private og bedrifter! Vårt showroom er perfekt for mindre eventer med kapasitet for 10-200 personer. 

MER INFO

UTLEIE AV LOKALE TIL FILM OG FOTOPRODUKSJON

Vi har også utleie av showroommet vårt til film- og fotoproduksjon, og vi kan- som en av de få lokaler i Oslo sentrum, tilby dagslysstudio med store vinduer. 

MER INFO

Bli med i Milla Club!

Bli med i vår kunklubb og få eksklusive kuponger, tilbud og invitasjoner! Tjen poeng og få nye fordeler og tilbud!

Meld deg inn her!

NYHET - STOFF NAGEL

Nok en gang gir STOFF Nagel ut et klassisk designverk fra 1960-tallet. Etter flere tiår uten produksjon gjør STOFF Nagel gulvstativ nå sitt inntog i det skulpturelle designuniverset. Med samme designspråk som den ikoniske lysestaken løfter gulvstativet STOFF samlingen din til et signaturobjekt som uanstrengt komplimenterer enhver plass.

se mer

GHOST CHANDELIER

Nyheten Ghost Chandelier fra 101 Copenhagen er inspirert av minimalismekunst og handler om å kombinere lys og skulpturer til grafisk lysdesign. Ghost er preget av et lysende hvitt akrylrør som løper i forskjellige retninger for å skape et organisk system av omgivelseslys.

SE MER

TOGO - LAGERVARE

Har du en drøm om å eie en Togosofa fra Ligne Roset - designklassikeren fra 70-tallet? Vil du slippe leveringstiden som nå er på 1,5 år?  Vi har et lite utvalg på lager i begrenset antall!

SE MER

På jakt etter gave?

GAVEKORT

Et gavekort er den perfekte gaven til den som elsker Milla-universet! Gavekortet blir sendt elektronisk på mail enten til deg eller den som skal motta det. Velg mellom ulike beløp.

Se mer

BLI MED INN I VÅR UNIKE VERDEN

Vil du motta nyhetsbrev med inspirasjon, nyheter og fordeler? Legg igjen din e-postadresse.


Våre leverandører

Følg oss på Instagram


Handlevogn

Ingen flere produkter tilgjengelig

Din handlevogn er tom.