Hjemme hos Camilla

Det unike universet som er Milla Boutique startet med en vilje til å stå på, en urokkelig kjærlighet til det unike og ikke minst et øye som ser, og en høyre hjernehalvdel som pumper tunge beats, glitrer i krystaller og fargen: intens sort. Camilla er den som putter Milla i Milla Boutique, hun er den evig kreative, den innovative og en estetiker som fryder seg over faget sitt som et lite barn på julaften. Hun er en inspirator både ved sin evne til å være tro mot seg selv, men også ved sitt hardtarbeidende, herlig varme  vesen. Velkommen hjem til Camilla.

Selvom selve Milla Boutique ligger midt i Oslos trendhjerte, Aker Brygge har Camilla flyttet fra Oslo og St. Hanshaugen til fordel for uendelig med boltreplass, frihet og frisk luft. Vi kaller det Millafarm. Her på Aurskog er det fredelig, men unntak av Brahmahanene som galer. Camilla balanserer familieliv, dyreliv og karriere i en hektisk hverdag – og her har hun virkelig muligheten til å koble helt av. Selve huset er et gammelt gårdshus som ble pusset opp i fjor sommer, og her er det ingen tvil om at Millastilen er absolut. Med en deilig miks av vintage, design, sort-/hvittbilder på alle vegger, bøker til å fylle et bibliotek og interiør-krimskrams verdig et museum..


Camilla elsker store, grønne planter som skaper en frisk kontrast til det tunge, matte, sorte. Hun fyller gjerne hjemmet med både trær og planter for en skikkelig jungel-feeling.


Flere aktuelle produkter