Frederik Bagger

Crispy Highball Glass 4pk

På lager
kr 699,00

Mangler du prikken over i'en på spiseordet ditt? Hvis så, er Crispy-serien fra Frederik Bagger et must! Highball glasset er perfekt, uansett om det er iskaldt vann eller sterke drinker som skal serveres. Crispy-serien er den perfekte gaven til han eller hun som har alt! 

Frederik Bagger designer glass som er ment for å leve så vel som å overleve. Crispy-serien er for deg som vil dekorere spisebordet ditt med nydelig dansk design, som er skapt for å bli brukt. Avde 8 ulike delene i Crispy-serien finnes det 3 forskjellige glass i ulike størrelsen. Crispy Highball settet inneholder 4 glass og kommer i en pen gaveeske.  

Mer informasjon
Design av blyfritt krystalglass – 2 års garanti for glasspest – Diameter: 6,5 cm x H16 cm – Glass fremstilt av sertifiserte råvarer for ensartet klarhet og glans – En øko-positiv profil – Tåler maskinvask.
Blir levert med Bring rett hjem til deg på døren. Bring vil kontakte deg på forhånd og informere om leveranse. Dersom du ikke er hjemme og kan ta i mot pakken, leveres den på ditt nærmeste postkontor.