BETINGELSER

BETALINGSMETODER

Klarna Checkout

Les Klarna's vilkår her.

KJØP

Vi behandler ikke ut ordre for under kr 300. ( eksl. fraktkostnader).

PRISER

Alle priser inkluderer 25 % mva. Ved økte fraktkostnader, valutaendring og innkjøpspriser, kan endringer av priser på varer forekomme.

Hvis ikke annet er angitt, er det stykkpris på alle varer selv om det er avbildet flere av samme vare på produktbildet.

Vi reserverer oss mot trykkfeil, og påser oss retten til å kansellere ordren dersom varen er feilpriset.

ANGRERETT

Hos oss er det iht. Norsk lov angrerett i 14 dager. Ved retur skal varen være hel, ubrukt og i original emballasje. Du som kunde betaler returfrakt.

Angrerettskjema (last ned skjema her) må fylles ut og returneres sammen med varen.

Siden vi har så mange unika- varer, vintage, og gamle varer, selges disse ”as is”, og kan ikke returneres. Man må regne med at det er slitasje, og at det synes at varen er gammel. Dette er jo noe av sjarmen med varene også! Vi prøver å beskrive varen så godt som mulig, og ta bilder slik at varen kommer godt frem. Når det gjelder håndlagde varer, kan disse variere i utseende, størrelse og farge. Uregelmessigheter kan forekomme

Salgsvarer byttes ikke.

REKLAMASJON/ SKADE UNDER FRAKT

Reklamasjon skjer ved feil eller mangler på varen. Vi dekker kostnaden for returnering av vare(r) ved reklamasjon.

Alle varer blir kontrollert for feil og mangler før de blir pakket og sendt til deg som kunde. Oppstår det skade under frakt, og det er synlig skade på emballasje, signer kun med forbehold. Ta bilder av skadet emballasje, og kontakt oss på e-post: shop@millaboutique.no. På den måten får vi tatt saken videre med vår transportør.

FORBEHOLD

Grunnet vårt konsept med så stort vareutvalg, og begrenset antall av hver, tar vi forbehold om at en vare kan være utsolgt selv om varen står i lager. I nettbutikken tilbyr vi varer som står ute i Milla Boutique, og dette gjør at vi må konstant holde kontroll på hvilke varer som blir solgt over disk. Vi oppdaterer lagerbeholdningen hver dag slik at det ikke blir problemer for deg som kunde i vår nettbutikk.

COPYRIGHT

Vi gjør oppmeksom på at Milla Boutique har copyright på alt innhold på vår nettside. Ønsker du å benytte deg av innholdet vårt? Kontakt oss på shop@millaboutique.no.