GUBI

Beetle Spisestol Velour/Messing

På lager
kr 9 575,00

Bestillingsvare

"The BEETLE Chair" har de siste årene virkelig blitt et ikonisk møbel, og det med god grunn! Vi er stolte av å kunne tilby Beetle kolleksjonen her hos oss på Milla! 

Beetle kolleksjonen er designet av designduoen GamFratesi. De uttrykker møtet mellom italiensk og dansk design, og tar for seg den skandinaviske tilnærmingen til håndverk, minimalisme og funksjonalisme. 

Kolleksjonen består av en serie stoler i laminert støpt finer, med sete og rygg i to separate deler. Disse to delene ser ut som to skall, og de er begge 10 mm tykke. Alltid fullt polstrert kan man få Beetle stolen i en rekke ulike farger og stoffkvaliteter. Denne varianten er av Gubi's egen velour Velluto, som kommer i flere ulike farger (se fargekart i bildekarusell), spesifiser i kommentarfeltet ved bestilling hvilken farge du ønsker. 

Er du på jakt etter et annet stoff enn dette? – Send oss en mail på shop@millaboutique.no eller ring på 22 83 83 66, så hjelper vi deg å finne det rette!

BEIN: 

Om du ønsker kan du få stolen med sorte pulverlakkerte bein istedet for messing. 

PIPING:

Piping i sort skinn langs sømkanten er inkludert. Om du IKKE ønsker piping, kommer prisen på 9165 kr. Gi beskjed om dette ved bestilling i tilfelle, så refunderer vi mellomlegget via Klarna.

Mer informasjon
Mål: H86 cm x B56 cm x D58 cm. Materiale: korthåret velour av 100% bomull. Piping: sort skinn. Bein: sort, pulverlakkert stål.
Dette er en bestillingsvare, da den ikke er lagerført hos oss. Estimert leveringstid: 6 uker.