GUBI

Beetle Spisestol Stol Lys Grå "Remix"

På lager
kr 8 545,00

Bestillingsvare

"The BEETLE Chair" har de siste årene virkelig blitt et ikonisk møbel, og det med god grunn! Vi er stolte av å kunne tilby Beetle kolleksjonen her hos oss på Milla! 

Beetle kolleksjonen er designet av designduoen GamFratesi. De uttrykker møtet mellom italiensk og dansk design, og tar for seg den skandinaviske tilnærmingen til håndverk, minimalisme og funksjonalisme. 

Kolleksjonen består av en serie stoler i laminert støpt finer, med sete og rygg i to separate deler. Disse to delene ser ut som to skall, og de er begge 10 mm tykke. Alltid fullt polstrert kan man få Beetle stolen i en rekke ulike farger og stoffkvaliteter. Denne varianten er av stoffet "Remix" fra Kvadrat. Den har en piping rundt hele stolen i sort skinn, og bein i sort, pulverlakkert stål. 

Er du på jakt etter et annet stoff enn dette? – Send oss en mail på shop@millaboutique.no eller ring på 22 83 83 66, så hjelper vi deg å finne det rette!

gubi 

Mer informasjon
Mål: H82 cm x B72 cm x D63 cm. Materiale: "Remix" stoff (fargekode 183) fra Kvadrat. Består av 90% ull og 10% nylon. Bein: sort pulverlakkert stål.
Dette er en bestillingsvare, da den ikke er lagerført hos oss. Estimert leveringstid: 6 uker.